2017 - Dizi Modası 2017

En Yeniler

Blogger Widgets Recent Posts Widget for Blogger

Yeni

Post Top Ad

22 Mart 2017 Çarşamba

Sağlık Zamanı Sunucusu Gizem Hatipoğlu Resimleri

09:00 0
Beyaz Tv Sağlık Zamanı Sunucusu Gizem Hatipoğlu Resimleri
Televizyon ekranları ile “Var Mısın Yok Musun” yarışması ile tanışan Güzem Hatipoğlu, ünlü olma hikayesini anlattı.
Tamamen tesadüfü şekilde ünlü olmayı başaran güzel sunucu hikayesini şu sözlerle anlattı; “Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık okudum. Çocukluktan beri hep televizyonda olma hayalim vardı. Yine de bir yarışmayla tanınacağımı düşünmezdim. Zaten her şey tesadüfle başladı. Bir gün arkadaşımla trafikte giderken tesadüfen Acun Ilıcalı'yla karşılaştık. Araçlarımız yan yana durdu. Aslında içine kapanık biriydim ama o an kendimden beklemeyeceğim bir şekilde arabanın camını açıp: "Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz" dedim. Her şey böyle başladı.”
Gizem Hatipoğlu Kim?
Gizem Hatipoğlu, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’ nden mezun oldu. Çocukluk yıllarından beri hayali televizyonlarda olmaktı. Acun Ilıcalı’ nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldı ve 130 bin lira kazandı. Ardından Survivor’ a katıldı. Aynı yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi. Şu an program sunuculuğu yapıyor.

Gizem Hatipoğlu resimleri




Read More

Kara Sevda Mercan Kim? Kara Sevda Yeni Karakter Mercan

08:59 0
Kara Sevda Mercan Resimleri

Kara Sevda Mercan Kim?
Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir.Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

Gizem Karaca Resimleri






Read More

Kara Sevda Dizisi Bitiyor mu? -Kara Sevda dizisi nezaman bitecek?

08:57 0
Kara Sevda Dizisi Bu Sezon Biticek mi?
 Kara Sevda Final Tarihi 
Kara Sevda dizisi nezaman bitecek?



Kara Sevda dizisi yapımcı Ay Yapım tarafından henüz bir açıklama olmasa da bazı izlenimler bu sezon bitebilir diyor. Yapımcı Ay yapım dizilerini genellikle 2 sezon olarak yapıyor. Kara Sevda dizisi de bu diziler arasına girebilir. Şimdilik dizinin bu sezon final yapıp yapmayacağı belli değil. 

Reyting sıralamasına bakarsak bu sezon Kara Sevda dizisinin vedası olarak görünüyor.
Read More

Post Top Ad