2012 - Dizi Modası 2017

En Yeniler

Blogger Widgets Recent Posts Widget for Blogger

Yeni

Post Top Ad

11 Mayıs 2012 Cuma

Vidimoda.com (moda videoları) Trend,Makyaj,Kozmetik ve Daha Fazlası

02:25 0
vidimoda.com (moda videoları) Vidimoda.com tamamen bayanlara özel kurulmuş bir video portalıdır.Vidimoda.com da makyaj,kozmetik, saç bakımı yeni moda trendleri,blogger moda videoları,bayanlara özel tüm kategorilerde video sunmak için kurulmuştur.
Read More

16 Mart 2012 Cuma

Blogger Dinamik görünümlerde Adsense Reklam Ekleme Nasıl Olur

06:37 0
Biliyorsunuz ki blogger yakın zaman önce dinamik görünümleri bizlere sundu.Bir hafta önce bende artık dinamik görünüm kullanmaya karar verdim.Eski temalara göre çok farklı ve yenilikci görünüm olması ve sayfa gösterim sayısının daha önce kullandıgım temadan cok daha fazla olması beni etkiledi.Yaklaşık 2 katı fark ediyor.Kullandıgım ilk günlerde indexlerde sorun var gibiydi sanki yani 5 dakika içinde indexlemiyordu ama şimdi o sorunda düzelmiş gibi görünüyor.


 Bana göre dinamik görünümlerin eksik tarafları var
1- Adsenseyi istediğimiz gibi ekleyemiyoruz. 
2- Direk linkten gelen ziyaretçiye tekil sayfa görünüyor.Yani anasayfadan tekil sayfaya tıkladıgımızda etikete ait diger yazılar yazının sonunda veya başında gözüküyor.Böylece ziyaretçi blogda daha fazla konu ziyaret ediyor.Direk Tekil yazıda böyle olmuyor malesef. 
3-Facebook da paylaş butonu yok.Kendi elimizle paylaştıgımızda da küçük resim görünmüyor.


 Gelelim adsense eklemeye.Aslında cok kolay, sadece adsense panelinizden blogspot.com için izin vermeniz gerekiyor.Sonra blogger panelinizden kazançlar sekmesindeki ayarları yaptıgınız zaman blogunuza adsense reklamlarınızı eklemiş oluyorsunuz.Reklam yerleşimi cok tık alacak şekilde degil malesef en düşündürücü nokta benim için buydu.Mesela en azından 728x90 lık reklam en başta olsaydı böyle bir sorunumuz kalmazdı.Bakalım belki ilerleyen günlerde yeni güncellemeler yapılır. Sonuç olarak ben bu yeni görünümü çok sevdim fakat eksikleri cok.Biraz daha şeffaf olmalıydı.Ama ozamanda biz blogun içine ediyoruz degil mi. :) Hoşcakalın. Yazı adresi : www.tutelimi.net
Read More

15 Mart 2012 Perşembe

Çekilişvar yiosayaz.blogspot.com

03:07 0

  1. Koşul; bilogumu takip etmeniz.
  2. Bu postcuğumun altına yorum bırakmanız.
  3. Yorumunuza ek olarak mail adresi de eklerseniz iletişimimiz güçlenir.
  4. Son olarak kendi blogunuzda, facebook ya da twitter gibi diğer platformlarda çekilişimizi duyurmanız ve linkini burada paylaşmanız.
  5. Paylaşılan her bir linki bir çekiliş hakkı olarak değerlendireceğim yani birden fazla yerde yapılan paylaşımlar +1 katılım hakkı olacak.



Read More

14 Mart 2012 Çarşamba

Kıvanc Tatlıtug un Yeni Filmi Sairler - Şairler Filmi Kıvanc

06:29 0
Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan'ın ortak projede yer alacağı film şimdiden çok ses getireceğe benziyor. Son dizisi “Kuzey Güney”deki oyunuyla yükselişini sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni filmi “Şairler”de başrol oynayacak.
Read More

22 Şubat 2012 Çarşamba

Show Tv Fetih 1453 Dizisi Ne Zaman Baslayacak?

05:53 0
Sinemalarda izlenme rekoru kıran son günlerin en çok konuşulan filmi Fetih 1453′ün dizi olarak ekranlara geleceği duyurulmuştu..Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Rahşan Gülşan’ın Fetih 1453′ün dizi olacağı şeklindeki yazısının doğru olduğunu belirtti ve detaylar verdi. “Filmin yayın hakkı Show TV’de. Kanal, filmi ekim ayında dört bölüm olarak yayınlayacak. Sonra beşinci bölümden itibaren, dizi versiyonu başlayacak. Yani dizi, filmin devamı olacak.
Read More

17 Şubat 2012 Cuma

Fetih 1453 Balaban Kim - Volkan Keskin Resimleri

Fetih 1453 İbrahim Celikkol Resimleri - 1453 Fetih Ulubatlı Hasan Kim?

Fetih 1453 Dilek Serbest Kim - 1453 Fetih Dilek Serbest Resimleri

08:03 0
17 Mart 1981 İzmir doğumlu Dilek Serbest şimdiye kadar altta belirtilen yapımlarda yer almıştır. Bunlar; 2012 – Fetih 1453 Era 2007 – Gurbet yolculari Perihan 2006 – Tramvay Julie 2006 – Kaybolan yillar Nazli 2005 – Gümüs Derin 2004 – Büyü Ceren 2004 – G.O.R.A
Read More

Post Top Ad